Pen vinter hud/hender. Nyttige Tips!

Noe av det verste jeg vet er tørr hud! Bare tanken på å kjenne at huden sviper bortom ting som sagflis gir meg grøssninger. Som regel har jeg godtatt det og smørt hendene inn i Spenol, men det tar en halv time så blir hendene tørre igjen. Her er noen tips for pene vinter hender/hud!

PEN HUD:

Et hudpleie sett er helt supert og bruke. Dette er et Starter Kit fra REN. Den inneholder en dag-resekrem, dagkrem, skrub-ansiktmaske, nattolje, nattkrem. Etter de 2 første dagene begynte allerede kvisene og nuppene i fjeset og dempe seg og huden ble mye mykere. 

Her er et annet alternativ: http://www.alfaomegahudpleie.no/produkt/exuviance/exuviance-starterkit-normaltorrsensitiv-hud

 

Nivea Cleaning Mousse: Perfekt for å rense huden for sminke og urenheterVann: Du kan alltids prøve og fikse på ting uttenpå, men det er innen fra det kommer. Man kan merke det på huden med en gang om man drikker for lite vann. 2-3 flaker med vann HVER dag hjelper huden godt på vei. Jeg har begynt å ha en flaske med meg overalt, slik husker jeg og drikker det jevnlig.

 

 

 

PENE HENDER:


En god håndkrem gjør underverker, Denne håndkremen er fra L'Occitane. Den lukter himmelsk og gjør hendene babymyke. Du får kjøpt den på apoteketDu finner mer fra L'Ocicitane her https://www.blush.no/m-162-loccitane.aspx

 

Når du skal fjerne neglakken er ikke disse normale neglelakkfjernerne et så veldig godt valg hvis du allerede sliter med tørr, og litt sensitiv hud. Du skjønner godt hvorfor når du bare åpner flaken og lukter på den. Denne neglelakkfjernen inneholder mer olje. Den fjerner neglelakken og samtidig styrker neglene og verner huden rundt. Jeg kjøpte denne i Kroatia (det er selvfølgelig litt langt å reise for å hente en neglelakkfjerner) men spør om neglelakkfjerner som lukter mindre på et apotek eller let på nettet.


 

Et lite manekyr-sett er alltid kjekt å ha med seg i veska og det beste er at de passer som regel i alle vekser ^^ Slik holder du alltid neglene rene og forhåpentligvis pene.
Dette er selvfølgelig hva som hjelper for meg, alle må finne ut hva som hjelper etter hver enkelts behov. Men jeg håper dette kom til nytte for noen :)

 

XX- Lovelynails

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lovelynails.blogg

Lovelynails.blogg

17, Oslo

Hei! Velkommen til min blogg. Den handler som du kanskje har fått en inntrykk av om neglelakk og alt med det. Enjoy! For kontakt: lovelynails.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits